', 'auto', {'allowLinker': true,'cookieDomain': 'auto','name': 'personal'}); common_set() ga('personal.send', 'pageview'); ga('create', 'UA-30244962-1', 'auto', {'allowLinker': true, 'cookieDomain': 'auto', 'name': 'oneclick'}); common_set() ga('oneclick.send', 'pageview');
And whats more ..

iPhone-pics

Hvem havde troet at jeg skulle være så heldig at vinde i Anna Krause konkurrence om disse fine læbepomader – jeg modtog den idag med posten. Den dufter faktisk af vanilie.. Hun har en super fin blog – I burde at kigge forbi den. Ah, har været sløv med opdateringer – men det skyldes mit manglende USB-kabel (fandt så et andet) men mangler nu min lader til batteriet. Æih. Får den i morgen. Jeg har haft en travl uge; med hygge og opgave. Er ved at lave CI – midtvejsevaluering i morgen. Jeg ser frem til en god weekend. Har forresten fået min nye MacBook Pro, været ved frisøren osv. Billeder senere (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And whats more ..